• מספר מנות: 4

מרכיבים

  • 2 עגבניות תמר בשלות
  • צרור עלי נענע קצוצים דק
  • 25 גר' בורגול
  • 1 בצל אדום קטן, קצוץ
  • צרור עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • מלח

תהליך

  1. מ"ל מים רותחים. ערבבו והניחו בצד כ-20 דקות או עד שהבורגול ספג את המים.
  2. חרצו את קליפת העגבניה בסכין (סמנו X) וכסו במים רותחים למשך דקה ושפכו את המים. הניחו להצטנן. לאחר הצינון קלפו את קליפת העגבניה וחתכו אותה (היפטרו מהזרעים).
  3. ערבבו את הפטרוזיליה, הנענע והבצל עם העגבניה החתוכה והניחו בצד.
  4. הפרידו את גרגירי הבורגול שספג בינתיים את המים עם מזלג ע"מ לאווררם, והוסיפו לתערובת העגבניות ועשבי התיבול.
  5. הוסיפו לימון, שמן זית ומלח לפי הטעם וחלקו למנות אישיות.
  6. מתאים להגשה יחד עם לחם קלוי בטוסטר.
tabbouleh-main.jpg

רכישה