פנקייק הודי

Ingredients (Servings 10)

  • 3 ביצים
  • 2 גר' שמרים טריים (להוסיף מעט מים)
  • 1 ליטר מים חמימים
  • 1 קילו קמח
  • 50 מ"ל שמן צמחי (רצוי שמן תירס)
  • 120 גר' חלב
  • כפית אבקת אפיה

Preparation method

  1. לערבב את כל החומרים בקערה בעזרת מקצפה ידנית.
  2. הבלילה אמורה להיות מימית, אם הבלילה עדיין מעט סמיכה ניתן להוסיף עוד 120 מ"ל מים.
  3. יש לכסות את הבלילה בניילון נצמד ומגבת ולהמתין 45 דקות.
  4. לאחר מכן יש לחמם מחבת לחום בינוני ולהוסיף מעט שמן. לשפוך כף מהבלילה למחבת.
  5. כאשר מתחילות להיות בועות אוויר סימן שצריך להפוך את הפנקייק לצד השני. להמשיך לטגן עד הזהבה.
  6. להגיש עם דבש או סילאן.

מתכונים טעימים במיוחד

הסוד לטעם המושלם

גלו את הטעם עם אלקטרולוקס