קרם ברולה

קרם ברולה מפנק

הקראנץ' המפורסם

הקלאסיקה המושלמת למי שרוצה קצת מתיקות בחייו.

רכיבים

(להכנת 5 מנות, 100 גר' כל מנה)

400 מל' שמנת מתוקה,  6 חלמונים,  80 גר' סוכר,  1 מקל וניל (לחתוך לאורך ולהוציא את הגרגירים)

שיטת ההכנה:

The baker combining the ingredients for the custard

1) הכינו את הבלילה:

השתמשו במיקסר Kitchen Assistant לערבוב הסוכר, השמנת המתוקה, גרגירי מקל הווניל וחלמוני הביצה עד לאיחוד מלא (ניתן גם לערבל באופן ידני). לאחר מכן העבירו את הבלילה לכלי הגשה עמידים לחום ניתנים לאפות בתנור. 

A baker setting the oven to the PlusSteam setting ready for the custard

2) הכינו את התנור:

שימוש באדים באפיית קרם ברולה שומר על המרקם הייחודי של הקינוח ועל טעם הווניל העדין. שפכו 100 מל' מים לתחתית התנור, סובבו את הבורר למצב PlusSteam, חממו את התנור ל-120 מעלות ולחצו על כפתור ה- PlusSteam. חכו 5 דקות.

גלו את טכנולוגיית PlusSteam

A baker caramelising the sugar atop a creme brulee with a blow torch

3) הכינו את המילוי הקטיפתי:

לאחר 5 דקות הכניסו את קרם הברולה לתנור. אפו כ- 30 דקות עד שהמרקם מעט מתנדנד באמצע. הוציאו וצננו במקרר לפחות 3 שעות עד שהקרם יציב. פזרו סוכר על הקרם ברולה וקרמלו עם ברנר. השלב הזה יגרום לכיסוי הקראנצ'י המפורסם. בתיאבון!