פוטטוס

פוטטוס בתנור מתובלים קריספיים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים – תוספת משגעת או נשנוש מושלם ליד הבירה:)

  מאת: אפרת סיאצ'י – בשיתוף ״מתכונים ב-10 דקות״  (10dakot.co.il)

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

סוג: פרווה

 

רכיבים

4 תפוחי אדמה לבנים גדולים עם קליפה (שטופים ומיובשים היטב) חתוכים לפלחים

תיבול: 6 כפות שמן זית, כף וחצי קורנפלור, כף מיונז, כף קטשופ, כפית פפריקה מתוקה, כפית תבלין גריל, חצי כפית אבקת שום, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, רבע כפית צ’ילי גרוס (לא חובה)


אופן ההכנה:

-מבשלים את פלחי תפוחי האדמה במים (אש בינונית) עד שמזלג ננעץ בהם בקלות. מסננים מהמים ומנגבים היטב עם נייר מגבת.

-מערבבים את כל חומרי התיבול בקערית.

-מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ענקית על נייר אפיה ומתבלים באופן אחיד בתערובת התיבול.

-מכניסים לתנור שחומם מראש בתוכנית טורבו ל-190 מעלות ואופים במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.

מתכונים טעימים במיוחד

הסוד לטעם המושלם

גלו את הטעם עם אלקטרולוקס