• זמן בישול: 55 דקות
  • טמפרטורה: 180 מעלות צלזיוס
  • מים: 100 מ"ל

מרכיבים

בסיס קריספי

כי עוגת גבינה עשירה תמיד תגרוף מחמאות מכולם.

רכיבים

(מתאים לתבנית עגולה בקוטר 16 ס"מ):

לבסיס:

100 גר' ביסקוויטים מרוסקים, 2 כפיות סוכר, 60 גר' חמאה מומסת

למילוי:

500 גר' גבינה לבנה, 2 כפיות קמח, 3 ביצים בגודל M, 40 מל' שמנת מתוקה, כפית תמצית וניל איכותית

שיטת ההכנה:

1) הכינו את הבסיס הקריספי:
חממו את התנור ל-180 מעלות. רסקו בבלנדר את הביסקוויטים עד שיתקבלו פירורים ללא גושים. בלנדר Masterpiece שלנו הוא הבלנדר המושלם לפעולה, הוא יהפוך את הביסקוויטים לפירורים בשניות. ערבבו את הביסקוויטים המרוסקים עם הסוכר והחמאה המומסת והעבירו לתבנית. סדרו את הבסיס כך שיהיה שווה בעוביו. אפו 10 דקות.
1) הכינו את הבסיס הקריספי:
2) הכינו את המילוי:
2) הכינו את המילוי:
העבירו את הגבינה לקערה וערבבו מעט. הוסיפו סוכר, שמנת מתוקה, תמצית וניל, קמח וביצים וערבבו לקבלת בלילה אחידה.שפכו 100 מל' מים לתחתית התנור. לחצו על כפתור ה- PlusSteam, המתינו 5 דקות והתחילו לאפות.
3) הוסיפו את הבלילה, אפו וצננו.
שפכו את תערובת הגבינה על בסיס הביסקוויטים. אפו 15 דקות ב-180 מעלות. לאחר מכן הנמיכו את הטמפרטורה ל-120 מעלות ל-25 דקות נוספות או עד שהעוגה יציבה בצדדים (האמצע צריך עדיין להיות במרקם ג'לי). הוציאו מהתנור וצננו עד שהעוגה מתייצבת.
 3) הוסיפו את הבלילה, אפו וצננו.

רכישה